Blog

Alb, negru, maro, sau chiar tendințe sclipitoare?

Cu alte cuvinte, ce posibilități mai avem după sigilarea vopselei cu Annie Sloan Clear Wax? Răspunsul este: nenumărate! Dar haideți să le vedem pe rând și să începem cu excepția.

Ceara albă Annie Sloan WHITE WAX e o excepție: este singura ceară care nu necesită aplicarea prealabilă de ceară transparentă Clear Wax! Va înmuia și va ilumina culorile Annie Sloan Chalk Paint și o putem folosi pentru un look fresh, minimalist, pentru un interior in stil marin sau scandinav.

Piesei de mobilier îi va conferi un aspect proaspăt, ca și cum am fi aplicat un strat subțire de var. O putem aplica direct pe o suprafață de lemn nevopsit.

O putem folosi pe o piesă de mobilier, pentru a evidenția detaliile sculptate

Ceara neagră Annie Sloan BLACK WAX este ca o pastă neagră pentru pantofi. Dă un finisaj rece, întunecat suprafeței vopsite. Totodată îmbogățește culorile și evidențiază textura lemnului și urmele de pensulă.  Este ideal pentru un aspect modern, contemporan, industrial sau chiar clasic.

Pe piesa alăturată scopul meu a fost să evidențiez urmele lăsate de pensulă. Îmi place foarte mult aspectul de denim din combinația de Napoleonic Blue cu ceara neagră Black Wax.

Pe această piesă doream să îmbogățesc culoarea Napoleonic Blue pentru un aspect mai clasic, elegant.

Ceara închisă Annie Sloan DARK WAX o putem folosi pentru antichizarea suprafeței. Conferă un aspect cu adevărat special, texturat, îmbătrânit. Este ideal pentru un stil rustic, vintage, boho-chic sau chiar clasic.

ATENȚIE: Înainte de a aplica ceară neagră sau închisă, întotdeauna să aplicăm un strat de ceară transparentă Annie Sloan Clear Wax. În caz contrar, putem obține un aspect de mâzgălit, murdar. Să aplicăm ceara neagră sau închisă cât timp cea transparentă este încă proaspătă. Dacă considerăm că stratul de ceară neagră sau închisă este prea groasă, o putem șterge înapoi – cât timp încă este proaspătă – cu ceară transparentă.

Pe lângă acestea, pentru a obține un efect special putem folosi cerurile metalice Annie Sloan GILDING WAX în culorile arămiu, argint și aur deschis și închis. Le putem folosi pentru evidențierea detaliilor sau chiar pentru a crea diferite forme și efecte.

Care este ceara voastră favorită?

Sursă foto: anniesloan.com, surse proprii 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X