fbpx

Blog

Atelier de decorare globuri de crăciun

atelier globuri de graciun

Vă invităm la un atelier cu atmosferă de sărbătoare, unde să ciocnim împreună un pahar de proseco și să ne lăsăm purtați de valul pregătirilor de crăciun!

Atelierul se va desfășura în cursul a două zile consecutive, cu participare fizică la magazin-atelierul Blue Brush Studio din Cluj-Napocastr. Șincai nr. 7.

În prima zi vom aplica mulaje IOD pe 2-3 globuri și vom pregăti suprafața lor pentru vopsire.

A doua zi vom decora și vom înnobila globurile folosind mai multe technici la alegere, specifice produselor noastre.

Toate materialele și accesoriile necesare pe parcursul atelierului sunt asigurate de Blue Brush Studio, la fel și o cafea sau ceai cald și ceva de ronțăit.

Prețul cursului este de 345 RON.

Locurile sunt limitate, vom lucra în grup de 5-7 persoane, vă puteți rezerva locul achitând un avans de 100 lei din prețul cursului:

  • personal în magazin
  • prin BtPay sau Revolut la nr. 0726-501240 sau
  • cu ordin de plată în contul S.C. ECOSERV SRL (magazin Blue Brush Studio) deschis la Banca Transilvania Sucursala Cluj, cod IBAN: RO53 BTRL RONC RT03 0986 8501

În cazul în care din anumite motive nu puteți participa la cursul la care v-ați programat și ne anunțați cu minim 3 zile înainte de începerea cursului, vă reprogramăm la o altă dată sau vă returnăm avansul. Dacă ne anunțați cu mai puțin de 3 zile despre faptul că nu puteți pa

rticipa la atelier, vă pierdeți valoarea avansului achitat.

În cazul în care nu se formează o echipă de minim 4 persoane ne rezervăm dreptul de a reprograma atelierul la o dată convenabilă pentru toți participanții înscriși.

După absolvirea cursului toți participanții beneficiează timp de 10 zile, de 10% discount la toate produsele din magazin (mai puțin cele reduse deja).

Informații suplimentare și înscriere:

  • la telefon: 0726-501240,
  • pe Facebook sau
  • pe mail: office@bluebrushstudio.ro

Vă aşteptăm cu drag!

Enikő și Kati

 

X