fbpx

Blog

Atelier de vopsit și decorat măsuță

La acest atelier veți decora o măsuță din lemn, cu blat gros de 4 cm în mod inedit, unic și personalizat, pe care o veți lua acasă cu voi.

Veți face cunoștință cu tehnica decorativă IOD, veți experimenta cu ștampilele și transferurile astfel încât să o puteți aplica și acasă pe mobilă sau alte suprafețe. Ca bază veți folosi vopselele Annie Sloan Chalk Paint, pentru protejatea suprafețelor vopsite și decorate veți aplica lacuri și diverse ceruri.

În pozele alăturate veți vedea câteva măsuțe decorate de cursanți, însă măsuțele pe care le veți decora de acum înainte (tot triunghiulare) vor fi mai înalte, cu blat gros de 4 cm, mai potrivite pentru a servi o cafea sau ceai lângă o poveste.

Durata cursului este de aproximativ 4,5 ore, cu pauză de cafea/ceai și ronțăieli din partea casei și va fi organizat cu participare fizică la atelierul Blue Brush Studio din Cluj-Napoca, pe str. Șincai nr. 7.
Toate materialele și accesoriile necesare pe parcursul atelierului sunt asigurate de Blue Brush Studio.

Prețul cursului este de 365 RON.

Locurile sunt limitate, vom lucra în grup de maxim 7 persoane, vă puteți rezerva locul achitând un avans de 100 lei din prețul cursului.

  • personal în magazin
  • prin BtPay la nr. de tel. 0726501240 sau
  • cu ordin de plată în contul S.C. ECOSERV SRL (magazin Blue Brush Studio) deschis la Banca Transilvania Sucursala Cluj, cod IBAN: RO53BTRLRONCRT0309868501

În cazul în care din anumite motive nu puteți participa la cursul la care v-ați programat și ne anunțați cu minim 3 zile înainte de începerea cursului, vă reprogramăm la o altă dată sau vă returnăm avansul. Dacă ne anunțați cu mai puțin de 3 zile despre faptul că nu puteți participa la atelier, pierdeți valoarea avansului achitat.

Dacă nu se formează o echipă de minim 4 persoane, ne rezervăm dreptul de a reprograma atelierul la o dată convenabilă pentru toți participanții înscriși.

După absolvirea cursului toți participanții beneficiează , de 10% reducere pentru toate produsele din magazin (cu excepția celor deja reduse), timp de 10 zile.

Informații suplimentare și înscriere:

  • la telefon: 0726-501240,
  • pe Facebook sau
  • pe mail: office@bluebrushstudio.ro

Vă aştept cu drag!

Enikő

X