fbpx

Blog

Atelier deZEN – 2 zile

Atelierul acesta este pentru tine dacă ești ferm convins/ă că nu știi desena, sau ți s-a zis măcar odată în viață că nu ai talent la desen.

Mai ții minte șorțul sau iia pe care trebuia să o decorezi la ora de desen de la grădiniță? Cam asta vom face și la acest atelier – un pic altfel, mai în zen. Îți spun un secret: nu e nevoie de talent pentru desen, doar de instrumente prin care poți descoperi creativitatea ce stă ascunsă în tine. Instrumentele le poți ’alege’ la Atelierul de deZEN pe care ți-l ofer de-a lungul a două după-mese. Vei învăța o metodă pas cu pas, după care vei fi lăsat/ă să lucrezi liber. Metoda înglobează elemente din doodling, tanglepatterns, meditații active, exerciții de respirație, emoții exprimate prin desen, terapie prin artă și muzică. Despre metodă mai multe aici: www.facebook.com/agyfirka

Durata cursului este de cca. 9 ore, în două zile consecutive:
– joi de la ora 17:00 la 21:00,
– vineri de la ora 16:00 la 21:00,
cu pauze de cafea/ceai şi ronțăieli din partea casei. Totuși, fiind un atelier mai lung, te încurajez să-ți aduci o gustare de acasă.

Toate materialele și accesoriile necesare pe parcursul atelierului sunt asigurate. Dacă dorești să folosești caietul tău de schițe, te rog, adu-l cu tine (să fie cel puțin un A5 ca dimensiune).

Prețul cursului este 375 RON.

Locurile sunt limitate! Grupul ideal este de 6-10 persoane. Atelierul se ține cu cel puțin 4 cursanți.

Îți poți rezerva locul achitând un avans de 100 lei
– personal în magazinul Blue Brush Studio;
– prin BTPay sau Revolut la nr de telefon 0726501240;
– cu ordin de plată în contul SC ECOSERV SRL (magazin Blue Brush Studio) deschis la Banca Transilvania Sucursala Cluj, cod IBAN: RO53 BTRL RONC RT03 0986 8501.

În cazul în care din varii motive nu poți participa la cursul la care te-ai programat și ne anunți cu minim 3 zile înainte de începerea cursului, te reprogramăm la o altă dată sau îți returnăm avansul. Dacă ne anunți cu mai puțin de 3 zile despre faptul că nu poți participa la atelier, fie trimiți un candidat în locul tău, fie pierzi valoarea avansului achitat.

Dacă nu se formează o echipă de minim 4 persoane, ne rezervăm dreptul de a reprograma atelierul la o dată convenabilă pentru toți participanții înscriși.

Informații suplimentare și înscriere
la telefon sau pe WA: 0726-501240, 0745-327437
pe Facebook sau
pe mail: office@bluebrushstudio.ro

Te aștept cu drag!
Kati

X