fbpx

Blog

Atelier IOD despre mulaje și Paint Inlay – 2 zile

Acest atelier este recomandat acelor persoane care doresc să-și lărgească cunoștințele către activități creative și tehnici artistice.

Este un workshop complex, la care veți face cunoștință cu mulajele și imprimeurile Paint Inlays de la Iron Orhid Design (IOD). În timp ce vopsim (evident cu Annie Sloan Chalk Paint) și decorăm două obiecte diferite, vom învăța cum se lucrează cu aceste materiale, de la aplicare la finisare. Bineînțeles, toate tehnicile și trucurile învățate la acest atelier le veți putea folosi și pentru proiectele voastre de transformare a mobilei sau pentru a decora obiecte mici.

Paint Inlays sau imprimeurile cu vopsea IOD sunt un produs revoluționar DIY, de primă clasă, calitate premium, care vă permit să explorați și să experimentați indiferent de nivelul la care practicați arta recondiționării. Sunt varianta ‘artizanală’ a transferurilor, dar nu sunt abțibilduri, folii sau decupaje.

Mulajele sunt folosite pentru a transforma și a crea ornamente de mobilier sau piese de decor, produse de patiserie, săpunuri și bijuterii. Pot fi confecționate din argilă cu uscare la aer Air Dry Clay, dar și cu alte materiale: rășini, aluaturi, gips.

Atelierul se va desfășura în cursul a două zile consecutive, între orele 17-20, câte 3 ore în fiecare zi, cu pauză de cafea/ceai şi snacks-uri din partea casei. Toate materialele și accesoriile necesare pe parcursul atelierului sunt asigurate de Blue Brush Studio.

Prețul cursului este 380 RON.

Locurile sunt limitate, vom lucra în grup de maxim 7 persoane, vă puteți rezerva locul achitând un avans de 100 lei din prețul cursului:

– personal în magazin
– prin BTPay sau Revolut la nr. 0726-501240 sau
– cu ordin de plată în contul SC ECOSERV SRL (magazin Blue Brush Studio) deschis la Banca Transilvania Sucursala Cluj, cod IBAN: RO53BTRLRONCRT0309868501.
În cazul în care din anumite motive nu puteți participa la cursul la care v-ați programat și ne anunțați cu minim 3 zile înainte de începerea cursului, vă reprogramăm la o altă dată sau vă returnăm avansul. Dacă ne anunțați cu mai puțin de 3 zile despre faptul că nu puteți participa la atelier, fie trimiteți pe cineva în locul Dvs. sau pierdeți valoarea avansului achitat.
În cazul în care nu se formează o echipă de minim 4 persoane, ne rezervăm dreptul de a reprograma atelierul la o dată convenabilă pentru toți participanții înscriși.

După eveniment, participanții beneficiază timp de 10 zile, de 10% discount la toate produsele din magazin (mai puțin cele cu reducere).

Vino cu un prieten/ă, și amândoi primiți 10% reducere din prețul atelierului!
Informații suplimentare și înscriere
  • la telefon: 0726-501240
  • pe Facebook sau
  • pe mail: office@bluebrushstudio.ro
Vă așteptăm cu drag!

Enikő și Kati

X