Blog

Atelier – Tehnici de bază cu Annie Sloan Chalk Paint™

Data: joi, 1 octombrie 2020, ora: 17–20:30

Scopul acestui atelier introductiv este să vă facem cunoscute noțiunile de bază ale reînnoirii și antichizării mobilei cu produse Annie Sloan.
În prima parte a cursului veți exersa tehnicile de bază cum ar fi: executare suprafață netedă, suprafață texturată scoasă în evidență cu ceruri colorate, crăpare cu ajutorul vopselei, utilizare a cerurilor metalice, băițuire și whitewash, sigilare cu ceară și lac.
În a doua parte vom vopsi și vom decora prin șablonare sau tehnica sgrafitto un obiect mic din lemn, cu care la sfârșitul cursului veți pleca acasă ca prim obiect realizat cu aceste tehnici.

Durata cursului este de aproximativ 3,5 ore, cu pauză de cafea/ceai și snacksuri oferite din partea casei. Toate materialele și accesoriile necesare pe parcursul atelierului sunt asigurate de Blue Brush Studio.
Prețul cursului este de 190 RON.
Dacă vremea e frumoasă – și așa pare să fie – vom lucra în curte. Locurile sunt limitate. Pentru a fi cât mai interactivi și pentru a putea respecta distanțele recomandate, vom lucra în grupuri mici de câte 4-5 persoane.

Vă puteți rezerva locul achitând 50% din prețul cursului personal în magazin sau cu ordin de plată în contul S.C. ECOSERV SRL (magazin Blue Brush Studio) deschis la OTP Bank Sucursala Cluj, cod IBAN: RO66OTPV200000365712RO04.

Vino cu o prietenă/ un prieten și amândoi veți avea 10% reducere din valoare cursului! În plus, toți participanții beneficiază timp de o săptămână, de 10% discount la produsele din magazin.

Pentru informații suplimentare vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: 0726-501240

Vă aştept cu drag!

Enikő

Lasă un răspuns

X