fbpx

Blog

Atelier – Tehnici de bază cu Annie Sloan Chalk Paint™

atelier Annie Sloan Cluj

Scopul acestui atelier introductiv este să vă facem cunoscute noțiunile de bază ale reînnoirii și antichizării mobilei cu produse Annie Sloan. După efectuarea cursului veți dobândi cunoștințe necesare pentru a reuși să recondiționați singuri piese de mobilier, folosind cel puțin 5 tehnici. 

În prima parte a cursului veți exersa tehnicile de bază cum ar fi:
executare suprafață netedă,
– suprafață texturată scoasă în evidență cu ceruri colorate,
– crăpare cu ajutorul vopselei,
– utilizare a cerurilor metalice,
– băițuire și whitewash,
– sigilare cu ceară și lac.

În a doua parte a cursului vom vopsi o mică piesă de decor sau vom șablona pe textil, acest obiect fiind surpriza cursului.

Durata atelierului este de aproximativ 4 ore, cu pauză de cafea/ceai și snacksuri oferite din partea casei. Toate materialele și accesoriile necesare pe parcursul atelierului sunt asigurate de Blue Brush Studio.

Prețul cursului este de 285 RON.

Locurile sunt limitate, vom lucra în grupuri mici de câte 4-5 persoane, vă puteți rezerva locul achitând un avans de 100 lei din prețul cursului

  • personal în magazin sau
  • cu ordin de plată în contul S.C. ECOSERV SRL (magazin Blue Brush Studio) deschis la Banca Transilvania Sucursala Cluj, cod IBAN: RO53 BTRL RONC RT03 0986 8501

În cazul în care din anumite motive nu puteți participa la cursul la care v-ați programat și ne anunțați cu minim 5 zile calendaristice înainte de începerea cursului, vă reprogramăm la o altă dată sau vă returnăm avansul. Dacă ne anunțați cu mai puțin de 5 zile despre faptul că nu puteți participa la atelier, vă pierdeți valoarea avansului achitat.

În cazul în care nu se formează o echipă de minim 4 persoane ne rezervăm dreptul de a reprograma atelierul la o dată convenabilă pentru toți participanții înscriși.

După absolvirea cursului toți participanții beneficiează timp de 10 zile, de 10% discount la toate produsele din magazin.

Informații suplimentare și înscriere:

  • la telefon: 0726-501240,
  • pe Facebook sau
  • pe mail: office@bluebrushstudio.ro

Vă aştept cu drag!

Enikő

 

X