Blog

Atelier – Tehnici de decorare cu Annie Sloan Chalk Paint™

Data: joi, 24 septembrie 2020, ora: 17–20:30

Acest atelier este destinat acelor persoane creative, care au făcut deja cunoștință cu noțiunile de bază ale vopsitului pe lemn și vor să învețe diverse tehnici și secrete ale decorării și antichizării mobilei cu produse Annie Sloan.

Veți lucra pe 4 plăcuțe ornamentale de lemn, pe care la sfărșitul cursului o veți putea folosi ca decorațiune de perete.

Tehnicile exersate la acest curs sunt:
– decorare și șablonare cu foiță de aur, aplicare ceară colorată
– obținerea patinei cu tehnica distress, decorare forme în relief cu ceară metalică (aici – ca surpriză – vom face cunoștință și cu mulajele IOD)
– technica rough lux, color blending (vom folosi și praful special Saltwash)
– crăpare cu lac Craqueleur Annie Sloan (vom face cunoștință și cu ștampilele IOD)

Durata cursului este de aproximativ 3,5 ore, cu pauză de cafea/ ceai şi snacks-uri din partea casei. Toate materialele și accesoriile necesare pe parcursul atelierului sunt asigurate de Blue Brush Studio.

Prețul cursului este de 190 RON.
Vino cu un prieten/ o prietenă și amândoi veți avea 10% reducere din valoare cursului! În plus, toți participanții beneficiază timp de o săptămână, de 10% discount la toate produsele din magazin.


Locurile sunt limitate. Pentru a fi cât mai interactivi, vom lucra în grupuri mici, de maxim 6 persoane. Vă puteți rezerva locul achitând 50% din prețul cursului personal în magazin sau cu ordin de plată în contul
S.C. ECOSERV SRL (magazin Blue Brush Studio)
deschis la OTP Bank Sucursala Cluj,
cod IBAN: RO66OTPV200000365712RO04.

Informații suplimentare la telefon: 0726-501240 sau pe FB.

Vă aştept cu drag,

Enikő

Lasă un răspuns

X