fbpx

Blog

Crează-ți propria ta lampă, de la bază până la abajur!

La acest atelier vei vopsi o bază de lampă realizată din lemn masiv și vei învăța cum să realizezi un abajur din material textil de la A la Z. Lampa de masă va avea înălțimea totală de cca. 50 cm iar diametrul de 30 cm. Îți vom arăta cum să decorezi prin șablorane sau cu ștampilele IOD pe materiale textile și diferite tehnici de vopsire cu Annie Sloan Chalk Paint. Așadar, vă propunem câteva ore relaxante în care vom meșteri împreună un cadou personalizat.

Durata cursului este de aproximativ 5-6 ore, cu pauză de cafea/ceai şi snacks-uri, oferite din partea casei.
Toate materialele și accessoriile necesare pe parcursul workshopului sunt asigurate de Blue Brush Studio.

Prețul cursului este de 350 RON.

Locurile sunt limitate, vom lucra în grup mic de 4-6 persoane. Vă puteți rezerva locul achitând un avans de 100 lei din prețul cursului:
  • personal în magazin
  • prin BtPay sau Revolut la nr. de tel. 0726501240 sau
  • cu ordin de plată în contul S.C. ECOSERV SRL (magazin Blue Brush Studio) deschis la Banca Transilvania Sucursala Cluj, cod IBAN: RO53 BTRL RONC RT03 0986 8501

În cazul în care din anumite motive nu puteți participa la cursul la care v-ați programat și ne anunțați cu minim 3 zile calendaristice înainte de începerea cursului, vă reprogramăm la o altă dată sau vă returnăm avansul. Dacă ne anunțați cu mai puțin de 3 zile despre faptul că nu puteți participa la atelier, vă pierdeți valoarea avansului achitat.

Dacă nu se formează o echipă de minim 4 persoane, ne rezervăm dreptul de a reprograma atelierul la o dată convenabilă pentru participanții înscriși.

După eveniment, participanții beneficiază timp de 10 zile, de 10% discount la toate produsele din magazin (mai puțin cele cu reducere).

Informații suplimentare și înscriere:
la telefon: 0726-501240,
prin mesaj pe Facebook sau
pe mail: office@bluebrushstudio.ro

Vă aşteptăm cu drag!

Enikő și Kati

X