Blog

Crează-ți propria ta lampă, de la bază până la abajur!

Data: vineri, 17 iulie, ora: 16–20:30

La acest atelier vei vopsi o bază de lampă din lemn masiv și vei învăța cum să realizezi și să decorezi un abajur din material textil, de la A la Z. Lampa de masă va avea înălțimea totală de cca. 50 cm, iar diametrul de 30 cm. Îți vom demonstra cum să decorezi prin șablorane sau cu ștampile IOD pe materiale textile și cu diferite tehnici de vopsire utilizând Annie Sloan Chalk Paint. Așadar, îți propunem câteva ore relaxante în care vom meșteri împreună un cadou personalizat.

Durata cursului este de aproximativ 4,5 ore, cu pauză de cafea/ ceai şi snacksuri din partea casei.
Toate materialele și accesoriile necesare pe parcursul atelierului sunt asigurate de Blue Brush Studio.

Prețul cursului este de 275 RON.
Locurile sunt limitate. Pentru a fi cât mai interactivi și pentru a putea respecta distanțele recomandate, vom lucra în grupuri mici de câte 3-4 persoane.
Îți poți rezerva locul achitând 50% din prețul cursului personal în magazin sau cu ordin de plată în contul S.C. ECOSERV SRL (magazin Blue Brush Studio) deschis la OTP Bank Sucursala Cluj, cod IBAN: RO66OTPV200000365712RO04.

Vino cu o prietenă/ un prieten și amândoi veți avea 10% reducere din valoare cursului!
În plus, toți participanții beneficiază timp de o săptămână de 10% reducere la produsele din magazin.Informații suplimentare la telefon: 0726-501240 sau scrie-ne pe FB.

Te aşteptăm cu drag! 

Lasă un răspuns

X