Blog

Culorile în designul interior

Data: sâmbătă, 18 iulie, ora: 9:30–17:30

Vă invit la un atelier de o zi despre culori. Este continuarea cursului de deZEN, dar puteți participa și dacă este primul vostru atelier.

Vom învăța despre ce simbolizează culorile, cum pot fi asociate, din ce se obțin pigmenții naturali, cum le aplicăm în spațiile interioare și cum ne creem o ambianță plăcută prin culori. Vom folosi paletarul Annie Sloan și vom exersa câteva tehnici de randare cu creionul, cu finelinerul și cu pensula. Vom folosi fundaluri albe și închise. Vom vorbi despre accente și dominante.

Vă încurajez să vă aduceți propriul caiet de schițe, dar dacă nu aveți așa ceva, vă punem la dispoziție o varietate de coli. Puteți să veniți cu ustensilele preferate, însă veți găsi tot ce aveți nevoie la atelier.

Atelierul durează 8 ore, cu pauze de cafea/ceai şi snacksuri din partea casei. Totuși, fiind un atelier mai lung, vă încurajez să vă aduceți o gustare de acasă.Prețul atelierului este de 280 RON.
Locurile sunt limitate! Pentru a fi cât mai interactivi și pentru a putea respecta distanțele recomandate, vom lucra în grupuri mici de max. 6 persoane. Atelierul se ține cu cel puțin doi cursanți.
Vă puteți rezerva locul achitând 50% din prețul cursului personal în magazinul Blue Brush Studio sau cu ordin de plată (detalii în PM).
Pentru detalii sunați la numărul 0745327437 sau scrieți-ne un mesaj pe FB.
Vino cu o prietenă/ un prieten și amândoi veți avea 10% reducere din valoare atelierului!Vă aștept cu drag!
Kati 

Lasă un răspuns

X