fbpx

Blog

Decorăm cu imprimeuri Paint Inlay

La acest atelier creativ vom vopsi și decora un obiect la alegere (3 căsuțe din lemn sau suport tort sau suport șervețel) făcând cunoștință cu o tehnică nouă și câteva trucuri cu care mai târziu veți putea personaliza orice obiect recondiționat. Tehnica pe care o veți desluși va fi cea a aplicării imprimeurilor IOD Paint Inlays. Pentru trucuri vom folosi câteva culori de accent Annie Sloan Chalk Paint, Saltwash și tehnica distress.

Paint Inlays sau imprimeurile cu vopsea IOD sunt un produs revoluționar DIY, de primă clasă, calitate premium, care vă permit să explorați și să experimentați indiferent de nivelul la care practicați arta recondiționării. Sunt varianta ‘artizanală’ a transferurilor, dar nu sunt abțibilduri, folii sau decupaje. S-au născut în urma unui proces de testare care a durat 3 ani.

Durata cursului este de aproximativ 3,5 ore, cu pauză de cafea/ceai și snacksuri din partea casei. Toate materialele și accesoriile necesare pe parcursul atelierului sunt asigurate de Blue Brush Studio.
Prețul cursului este de 265 RON.
Locurile sunt limitate, vom lucra în grup de maxim 8 persoane, vă puteți rezerva locul achitând un avans de 100 lei din prețul cursului:
– personal în magazin
– prin BTPay la nr. 0726-501240 sau
– cu ordin de plată în contul SC ECOSERV SRL (magazin Blue Brush Studio) deschis la Banca Transilvania Sucursala Cluj, cod IBAN: RO53BTRLRONCRT0309868501.
În cazul în care din anumite motive nu puteți participa la cursul la care v-ați programat și ne anunțați cu minim 3 zile înainte de începerea cursului, vă reprogramăm la o altă dată sau vă returnăm avansul. Dacă ne anunțați cu mai puțin de 3 zile despre faptul că nu puteți participa la atelier, pierdeți valoarea avansului achitat.
În cazul în care nu se formează o echipă de minim 4 persoane, ne rezervăm dreptul de a reprograma atelierul la o dată convenabilă pentru toți participanții înscriși.

După eveniment, toți participanții beneficiază timp de 10 zile, de 10% discount la toate produsele din magazin (mai puțin cele cu reducere).

Informații suplimentare și înscriere
  • la telefon: 0726-501240
  • pe Facebook sau
  • pe mail: office@bluebrushstudio.ro
Vă așteptăm cu drag!

Enikő și Kati

X