fbpx

Blog

Decorăm în familie

workshop pentru copii si parinti

Atelier de decorare pentru părinți și copii peste 9 ani!

Pentru perioadele de vacanță am gândit pentru voi un atelier ușor, relaxant, unde puteți veni împreună cu copiii. Veți pleca acasă fiecare cu un mic tablou simpatic, vopsit și decorat în întregime de voi.
Veți alege o imagine de transfer IOD, pe care o veți aplica direct pe sticlă și două culori pentru vopsirea ramei. Rama de lemn o decorăm cu ajutorul unei tehnici de antichizare (distress, texturare cu Saltwash sau drybrush), sigilăm vopseaua cu ceară transparentă, apoi aplicăm ceară colorată (maro sau neagră) și efect de metalizare.
Atelierul durează cca. 3 ore, cu pauză de cafea/ ceai şi ronțăieli din partea casei. Toate materialele și accesoriile necesare pe parcursul atelierului sunt asigurate de Blue Brush Studio.
Prețul atelierului este de 190 lei (pentru fiecare membru din familie în parte). Al treilea membru are reducere 20% (150 lei).

Locurile sunt limitate, vă puteți rezerva locurile achitând un avans de 100 lei din prețul cursului, pe familie:

  • personal în magazin
  • prin BTPay sau Revolut la nr. 0726-501240 sau
  • cu ordin de plată în contul SC ECOSERV SRL (magazin Blue Brush Studio) deschis la Banca Transilvania Sucursala Cluj, cod IBAN: RO53BTRLRONCRT0309868501.
În cazul în care din anumite motive nu puteți participa la cursul la care v-ați programat și ne anunțați cu minim 3 zile înainte de începerea cursului, vă reprogramăm la o altă dată sau vă returnăm avansul. Dacă ne anunțați cu mai puțin de 3 zile despre faptul că nu puteți participa la atelier, pierdeți valoarea avansului achitat.
În cazul în care nu se formează o echipă de minim 4 persoane, ne rezervăm dreptul de a reprograma atelierul la o dată convenabilă pentru toți participanții înscriși.
După eveniment, toți participanții beneficiază timp de 10 zile, de 10% discount la toate produsele din magazin (mai puțin cele cu reducere).
Informații suplimentare și înscriere
la telefon: 0726-501240
pe Facebook, WhatsApp sau
pe mail: office@bluebrushstudio.ro
Vă așteptăm cu drag!
Kati
X