fbpx

Blog

Design interior I: CULOAREA

Culoarea (împreună cu spațiul, linia, forma și textura) este una din cele 5 principii ale designului de interior. Culorile și impactul lor emoțional sunt strâns legate de natura spațiului în care le folosim. Noțiunile de bază despre culori ne pot ajuta considerabil în a modela atmosfera încăperilor.
 
Așa că vă invităm la un atelier de o jumătate de zi despre culori unde învățăm ce simbolizează culorile, cum pot fi asociate, din ce se obțin pigmenții naturali, cum le aplicăm în spațiile interioare și cum ne creăm o ambianță plăcută prin culori. Folosim paletarul Annie Sloan și roata culorilor, respectiv vopselele lui Annie. Exersăm randări pe fundaluri albe, neutre și închise. Vorbim despre complementare, neutre, accente și dominante. În a doua parte a cursului vom lua la rând 3 dintre stilurile îndrăgite de Annie Sloan.
 
Lucrăm în caietul de schițe Chalk Paint Workbook, care este inclus în prețul cursului. Puteți să veniți cu ustensilele preferate, însă veți găsi tot ce aveți nevoie la atelier.
 
Atelierul durează 4-5 ore, cu pauză de cafea/ceai și ronțăieli din partea casei.
 
Prețul cursului este de 315 RON.

Locurile sunt limitate, vom lucra în grupuri mici de câte cca. 6 persoane, vă puteți rezerva locul achitând un avans de 100 lei din prețul cursului

  • personal în magazin;
  • prin BTPay la nr. de telefon 0726-501240;
  • cu ordin de plată în contul S.C. ECOSERV SRL (magazin Blue Brush Studio) deschis la Banca Transilvania Sucursala Cluj, cod IBAN: RO53 BTRL RONC RT03 0986 8501.

Dacă din varii motive nu puteți participa la cursul la care v-ați programat și ne anunțați cu minim 3 zile calendaristice înainte de începerea cursului, vă reprogramăm la o altă dată sau vă returnăm avansul. Dacă ne anunțați în mai puțin de 3 zile despre faptul că nu puteți participa la atelier, pierdeți valoarea avansului achitat.

În cazul în care nu se formează o echipă de minim 4 persoane, ne rezervăm dreptul de a reprograma atelierul la o dată convenabilă pentru toți participanții înscriși.

După absolvirea cursului, toți participanții beneficiează timp de 10 zile de 10% reducere la toate produsele din magazin.

Informații suplimentare și înscriere:

  • la telefon: 0726-501240,
  • pe Facebook sau
  • pe mail: office@bluebrushstudio.ro
Vă aștept cu drag!
Kati
X