fbpx

Blog

Design interior II: FORMA

Vă invităm la un atelier de o jumătate de zi despre linii, forme și piese de mobilier!

După cursul de Culoarea în design, inițiem această continuare, care vă aduce în focus formele și piesele de mobilier.

Designul de interior este despre felul în care alegem să ne amenajăm spațiul de locuit, să îl transformăm într-un loc în care să ne simțim confortabil, în largul nostru, să ne integrăm rapid în decor. Prin intervenție creativă, designul de interior trebuie să pună în valoare calitățile unui spațiu și să minimizeze sau anuleze punctele slabe ale acestuia.

Liniile și formele sunt două dintre cele cinci principii ale designului: spațiul, linia, forma, culoarea și textura. Liniile sunt prezente în orice spațiu și pot fi orizontale, verticale sau dinamice (drepte sau curbe). Formele pot fi geometrice sau organice.

Le vom lua pe rând cu ajutorul caietului de schițe Annie Sloan Workbook care este inclus în prețul cursului, și vom analiza trei dintre stiluri: Bohemian & Floral Vintage, French Elegance și Modern Retro & Warehouse.

Cei care au deja caietul, vor plăti taxa fără prețul caietului. Prețul cursului este de 315 RON (215 RON pentru cei care au deja caietul).

Atelierul durează 4 ore, cu pauză de cafea/ceai și ronțăieli din partea casei.
Locurile sunt limitate, vom lucra în grup de 4-8 persoane. Vă puteți rezerva locul achitând un avans de 100 lei din prețul cursului
– personal în magazin;
– prin BtPay sau Revolut la nr. 0726501240 sau
– cu ordin de plată în contul S.C. ECOSERV SRL (magazin Blue Brush Studio) deschis la Banca Transilvania Sucursala Cluj, cod IBAN: RO53BTRLRONCRT0309868501;

În cazul în care din varii motive nu puteți participa la cursul la care v-ați programat și ne anunțați cu minim 3 zile calendaristice înainte de începerea cursului, vă reprogramăm la o altă dată sau vă returnăm avansul. Dacă ne anunțați în mai puțin de 3 zile despre faptul că nu puteți participa la atelier, fie ne trimiteți un candidat în locul Dvs., fie pierdeți valoarea avansului achitat.
În cazul în care nu se formează o echipă de minim 4 persoane, ne rezervăm dreptul de a reprograma atelierul la o dată convenabilă pentru toți participanții înscriși.

Vino cu un prieten, o prietenă și amândoi veți beneficia de o reducere de 10% din valoarea atelierului! După absolvirea cursului, toți participanții au timp de 10 zile 10% reducere la toate produsele din magazin (mai puțin cele deja aflate la reducere).

Informații suplimentare și înscriere:
– prin mesaj privat pe Facebook,
– prin mail: office@bluebrushstudio.ro,
– la telefon: 0726-501240, 0745-327437.

Vă aștept cu drag!
Kati

X