fbpx

Despre noi

Blue Brush Studio este un spațiu al creativității, un magazin-atelier situat în centrul Clujului. Recondiționăm mici obiecte de mobilier, vindem vopseaua specială Annie Sloan Chalk Paint®, produsele IOD-Iron Orchid Designs, și organizăm workshopuri de vopsire. Te invităm să descoperi produsele noastre, vopseaua și sperăm să ne cunoaștem la ateliere.

Te invităm să pășești în lumea culorilor și a tehnicilor de refinisare. Vino să vezi cum revin la viață piese de mobilier și cum poți și tu să-ți reamenajezi spațiul cu ajutorul culorilor și a creativității.

Annie Sloan Chalk Paint® este o vopsea revoluționară de mobilă foarte ușor de utilizat. Annie Sloan – supranumită de publicația Irish Times drept Regina vopselelor – a dezvoltat gama Chalk Paint® în 1990. Și-a dorit o vopsea versatilă, care să funcționeze pe orice tip de mobilier fără pregătire prealabilă și care să se usuce foarte repede. Și a creat-o!

Ne bucurăm că suntem reprezentanți ai brandului Annie Sloan Chalk Paint® în Cluj-Napoca și dorim să împărtășim cu voi pasiunea noastră pentru culoare și pentru reinterpretarea mobilierului.

IOD-Iron Orchid Designs, simbolizează esența femeii cu tărie de fier și delicatețea orhideei. IOD se adresează tuturor celor care vor să îmbrățișeze frumusețea și inspirația oferită de stilul vintage și vor să realizeze lucruri deosebite, ei înșiși.

Produsele IOD, pot fi folosite pentru decorarea mobilierului, pardoselilor, pereților, materialelor textile, sticlei, pentru realizarea bijuteriilor și decorarea prăjiturilor sau pentru alte proiecte mici și mari de decorațiuni.

Acesta este drumul nostru: un drum în lumea culorilor și a tehnicilor de refinisare a unor piese de mobilier îndrăgite și apreciate.

Ce găsești la noi. Magazin-atelier 3 în 1

În magazinul-atelier Blue Brush Studio poți cumpăra toate produsele brandului Annie Sloan Chalk Paint®, și IOD – Iron Orchid Designs, poți vedea și cumpăra piese de mobilier restaurate de noi și tot aici vei găsi inspirație în piesele transformate deja. Spațiul din centrul Clujului e și loc de desfășurare pentru workshopuri de învățare a tehnicilor de vopsire și decorare.

Dacă vrei să-ți transformi o piesă de mobilier, te ajutăm și suntem aici pentru tine. Putem redecora noi obiectul, o poți face chiar tu sau te poți inspira cu idei și informații.

Credem că joaca și creativitatea fac casă bună cu o paletă largă de culori. Sperăm să ai motive să vii cât mai des în casa noastră să ne jucăm împreună.

Ne bucurăm să vedem că mulți dintre clienții noștri au o nouă pasiune după ce ne trec pragul. Și că ne devin încet-încet prieteni.

X