fbpx

Blog

Framing my drawing

Vă invităm la un atelier de o după-masă mai special, pentru a pregăti un cadou – vouă sau altcuiva –, care îmbină două preocupări: deZENul și vopsirea/ decorarea unui obiect.

la început povestim despre ce este un deZEN, exersăm tehnicile doodling și zentangle, apoi realizăm desenul pe care îl vom înrăma. Nu vă speriați dacă nu știți desena, avem soluții salvatoare pentru toată lumea! Veți alege suportul (carton negru sau alb) și instrumentele de desen. Folosim tehnici mixte: finelinere, stilouri cu jeleu, marcăre, creioane colorate și de grafit. La nevoie folosim șabloane.

În a doua parte a atelierului pregătim rama de lemn. Alegem culorile, aplicăm efecte de învechire, apoi le decorăm cu efecte de patinare. Folosim vopsele cretoase Annie Sloan, aplicăm tehnica distress sau drybrush, apoi ceruim și patinăm cu ceruri colorate/metalice. La ora 21:00 veți pleca cu desenul înrămat.

Toate materialele și accesoriile necesare pe parcursul atelierului sunt asigurate de Blue Brush Studio, la fel și cafea sau ceai și ceva de ronțăit.

Prețul atelierului este 245 RON.

Locurile sunt limitate. Rezervarea o faceți achitând un avans de 100 lei din prețul cursului

  •  personal în magazin
  • prin BTPay sau Revolut la nr. 0726-501240 sau
  • cu ordin de plată în contul SC ECOSERV SRL (magazin Blue Brush Studio) deschis la Banca Transilvania Sucursala Cluj, cod IBAN: RO53 BTRL RONC RT03 0986 8501.

În cazul în care din anumite motive nu puteți participa la cursul la care v-ați programat și ne anunțați cu minim 3 zile înainte de începerea cursului, vă reprogramăm la o altă dată sau vă returnăm avansul. Dacă ne anunțați cu mai puțin de 3 zile despre faptul că nu puteți participa la atelier, fie trimiteți un candidat în locul Dvs., fie pierdeți valoarea avansului achitat.

În cazul în care nu se formează o echipă de minim 4 persoane, ne rezervăm dreptul de a reprograma atelierul la o dată convenabilă pentru toți participanții înscriși.

După eveniment, participanții beneficiază timp de 10 zile, de 10% discount la toate produsele din magazin (mai puțin cele cu reducere).

Vino cu un prieten/ă, și amândoi primiți 10% reducere din prețul atelierului!

Informații suplimentare și înscriere
la telefon: 0726-501240, 0745-327437
pe Facebook sau
pe mail: office@bluebrushstudio.ro

Vă așteptăm cu drag!
Kati

 

 

 

X