fbpx

Blog

Ladă boemă

lada boemi vopsita cu Annie Slian Chalk Paint

Această ladă veche din lemn de brad, cumpărată la un târg, ne-a slujit mult timp în atelier îmbrăcată într-un veșmânt English Yellow cu modele vintage Primer Red și un finisaj de antichizare cu ceară maro, dar parcă striga după tonuri vibrante, luminoase și o altă personalitate. Din fericire, în paletarul Annie Sloan se găsesc din belșug tonuri vii.

Am ales o pereche de culori reci: Giverny și Florence și una de tonuri calde: Emperor Silk și Capri Pink. La acestea am adăugat English Yellow, Barcelona Orange, un pic de Provence și Antibes Green. Interiorul l-am vopsit în tonuri calde, exteriorul în tonuri reci. De la bun început ne-am dorit o compoziție asimetrică, așa că am ales șablonul Boho Stencil cu modele lineare și Paisley Floral Garland pentru umplerea chenarelor.

Totul a fost o joacă de culori, accente și modele. Șabloanele le-am aplicat cu rola de burete, în zonele mai greu accesibile cu pensula de șablonare. Cele trei mânere aplicate îi conferă un pic de seriozitate. Lada a fost dotată cu patru role pentru a fi manevrabilă.

Ne va fi greu să ne despărțim de ea, dar sperăm să-și găsească locul în curând într-un cămin la fel de boem.

X