fbpx

Blog

Sfeșnic și tăviță

Vă invităm la un atelier distractiv, cu multe tehnici de patinare și atmosferă informală. Veți pleca cu două obiecte superbe: un sfeșnic și o tăviță vopsite în culori neutre, cu aspect de piatră învechită.

Tehnicile exersate:
– vopsire netedă cu chalk paint
– texturare cu saltwash
– drybrush cu chalk paint și acrilic
– distress
– ceruire, lăcuire
– învechire cu ceară închisă
– patinare cu ceară metalică
– aplicare transfer

Pentru sfeșnic folosim tehnici de patinare specifice cerurilor, pentru tăviță folosim vopsea acrilică metalică și transfer, apoi o sigilăm cu lac pentru a o face rezistentă la apă.

Toate materialele și accesoriile necesare pe parcursul atelierului sunt asigurate de către Blue Brush Studio, la fel și cafea, ceaiul, ronțăielile.

Prețul atelierului este 265 RON.

Locurile sunt limitate de spațiu, grăbiți-vă să vă rezervați locul achitând un avans de 100 RON din prețul cursului
– personal în magazin
– prin BTPay la nr. 0726-501240 sau
– cu ordin de plată în contul SC ECOSERV SRL (magazin Blue Brush Studio) deschis la Banca Transilvania Sucursala Cluj, cod IBAN: RO53 BTRL RONC RT03 0986 8501.

Dacă din varii motive nu puteți participa la cursul la care v-ați programat și ne anunțați cu minim 3 zile înainte de începerea cursului, vă reprogramăm la o altă dată sau vă returnăm avansul. Dacă ne anunțați cu mai puțin de 3 zile despre faptul că nu puteți participa la atelier, pierdeți valoarea avansului achitat.
În cazul în care nu se formează o echipă de minim 4 persoane, ne rezervăm dreptul de a reprograma atelierul la o dată convenabilă pentru toți participanții înscriși.
După eveniment, toți participanții beneficiază timp de 10 zile de 10% discount la toate produsele din magazin (mai puțin cele cu reducere).

Informații suplimentare și înscriere
la telefon: 0726-501240, 0745-327437
pe Facebook sau
pe mail: office@bluebrushstudio.ro

Vă aştept cu drag!
Kati

X