fbpx

Blog

Tehnici de antichizare pereți, cu efecte în relief

La acest workshop veți face cunoștință cu tehnicile de bază ale antichizării pereților, cu efect în relief obținut prin șablonare și câteva trucuri și secrete cu ajutorul cărora veți obține efecte inedite.

Vom lucra cu produsele speciale pentru antichizare pereți din gama HARZO: Glet decorativ 3LOFT, Glet arist, și Lazură de perete, vopsele  Annie Sloan, și șabloane 3D.

Efectele le veți realiza pe o placă de dimensiunea 83*62 cm pe care o veți putea înrăma (vă propunem variantă DIY de efect și ușor de realizat) și folosi ca decorație de perete.

Durata atelierului este de aproximativ 4,5 ore, cu pauză de cafea/ceai, ronțăieli oferite din partea casei și se organizează cu participare fizică la atelierul Blue Brush Studio din Cluj-Napoca,  str. Gheorghe Șincai nr. 7. Toate materialele și accesoriile folosite pe parcursul atelierului sunt asigurate de Blue Brush Studio.
Prețul cursului este 365 RON.

Locurile sunt limitate, vom lucra în grupuri de minim 4, maxim 6 persoane. Vă puteți rezerva locul achitând un avans de 100 lei din prețul cursului

  • personal în magazin
  • prin BTPay sau Revolut la nr. de tel. 0726501240 sau
  • cu ordin de plată în contul S.C. ECOSERV SRL (magazin Blue Brush Studio) deschis la Banca Transilvania Sucursala Cluj, cod IBAN: RO53 BTRL RONC RT03 0986 8501

În cazul în care din anumite motive nu puteți participa la cursul la care v-ați programat și ne anunțați cu minim 3 zile calendaristice înainte de începerea cursului, vă reprogramăm la o altă dată sau vă returnăm avansul. Dacă ne anunțați cu mai puțin de 3 zile despre faptul că nu puteți participa la atelier, pierdeți valoarea avansului achitat.

Dacă nu se formează o echipă de minim 4 persoane, ne rezervăm dreptul de a reprograma atelierul la o dată convenabilă pentru participanții înscriși.

După absolvirea cursului toți participanții beneficiează de 10% reducere pentru toate produsele din magazin (cu excepția celor deja reduse), timp de 10 zile.

Informații suplimentare și înscriere:
la telefon: 0726-501240,

prin mesaj pe Facebook sau
pe mail: office@bluebrushstudio.ro

Vă aștept cu drag!
Enikő
X