fbpx

Blog

Tehnici de decorare cu produse Annie Sloan și IOD

Acest atelier – cel mai complex dintre toate – este dedicat persoanelor care au participat la mai multe ateliere organizate de noi, dar cel puțin la cel introductiv, cu tehnici de bază al vopsitului pe lemn. Veți lucra pe 4 plăcuțe ornamentale de lemn, pe care la sfârșitul cursului le veți lua acasă și utiliza ca decorațiuni de perete.

Tehnicile exersate la acest curs sunt:

– decorare cu foiță de aur, aplicare ceară colorată;
– șablonare în 3D, vom folosi și praful special Saltwash;
– obținerea patinei cu tehnica distress, decorare forme în relief cu ceară metalică (vom lucra și cu mulajele IOD);
– technica rough lux;
– color blending;
– crăpare cu lac Annie Sloan Craqueleur;
– folosirea transferurilor de la IOD
– folosirea ștampilelor IOD.

Durata atelierului este de aproximativ 4,5 ore, cu pauză de cafea/ceai și ronțăieli oferite din partea casei și se organizează cu cu participare fizică la atelierul Blue Brush Studio din Cluj-Napoca,  str. Gheorghe Șincai nr. 7.
Toate materialele și accesoriile folosite pe parcursul atelierului sunt asigurate de Blue Brush Studio.
 
Prețul cursului este de 365 RON.

Locurile sunt limitate, vom lucra în grupuri de câte 5-9 persoane, vă puteți rezerva locul achitând un avans de 100 lei din prețul cursului

  • personal în magazin
  • prin BtPay sau Revolut la nr. de tel. 0726501240 sau
  • cu ordin de plată în contul S.C. ECOSERV SRL (magazin Blue Brush Studio) deschis la Banca Transilvania Sucursala Cluj, cod IBAN: RO53 BTRL RONC RT03 0986 8501

În cazul în care din anumite motive nu puteți participa la cursul la care v-ați programat și ne anunțați cu minim 3 zile calendaristice înainte de începerea cursului, vă reprogramăm la o altă dată sau vă returnăm avansul. Dacă ne anunțați cu mai puțin de 3 zile despre faptul că nu puteți participa la atelier, vă pierdeți valoarea avansului achitat.

Dacă nu se formează o echipă de minim 5 persoane, ne rezervăm dreptul de a reprograma atelierul la o dată convenabilă pentru participanții înscriși.

După absolvirea cursului toți participanții beneficiează , de 10% reducere pentru toate produsele din magazin (cu excepția celor deja reduse), timp de 10 zile.

Informații suplimentare și înscriere:
la telefon: 0726-501240,
prin mesaj pe Facebook sau
pe mail: office@bluebrushstudio.ro

Vă aștept cu drag!
Enikő
 
 

X