fbpx

Blog

Vopsim și decorăm împreună micul tău mobilier – 2 zile

Vopsim si deoram impreuna micul tau mobilier

Vino alături de noi, cu o piesă mică de mobilier (scaun, noptieră, măsuță, lădiță de dimensiune maximă: 50*50*70 cm) din recuzita personală, pe care o vom reînnoi și decora împreună. Vei putea exersa câteva dintre tehnicile specifice Annie Sloan, aplicarea șablonului și folosirea a 2-3 tipuri de ceară, sau tehnici de decorare IOD: Paint Inlay, transferuri sau ștampilele. Piesa adusă trebuie să fie pregătită în prealabil, curățată și reparată (dacă este nevoie), deoarece nu vom avea timp pentru retușarea eventualelor probleme.

Acest atelier se recomandă după absolvirea celui de Tehnici de bază, pentru aprofundarea cunoștințelor dobândite.

Atelierul se va desfășura în cursul a două zile consecutive câte 3-4 ore fiecare, cu pauză de cafea/ceai şi snacks-uri din partea casei:

  • în prima zi vom vopsi surafețele și le vom pregăti pentru decorare
  • a doua zi vom decora și vom înnobila mic mobilierul adus folosind mai multe technici la alegere, specifice produselor noastre.

Toate materialele și accesoriile de bază (ustensile, vopsele, șabloane, ștampile) pe parcursul atelierului sunt asigurate de Blue Brush Studio. Veți avea posibilatatea de a decora și cu transferuri, mulaje, paint inlay-uri, lac de crăpare, foiță metalică achitând exact cantitatea de produs consumat.

Prețul de bază a cursului de 2 zile este de 350 RON.

Locurile sunt limitate, vom lucra în grup de maxim 6 persoane, vă puteți rezerva locul achitând un avans de 100 lei din prețul cursului

  • personal în magazin
  • prin BtPay sau Revolut la nr. 0726501240 sau
  • cu ordin de plată în contul S.C. ECOSERV SRL (magazin Blue Brush Studio) deschis la Banca Transilvania Sucursala Cluj, cod IBAN: RO53 BTRL RONC RT03 0986 8501

În cazul în care din anumite motive nu puteți participa la cursul la care v-ați programat și ne anunțați cu minim 3 zile înainte de începerea cursului, vă reprogramăm la o altă dată sau vă returnăm avansul. Dacă ne anunțați cu mai puțin de 3 zile despre faptul că nu puteți participa la atelier, vă pierdeți valoarea avansului achitat.

În cazul în care nu se formează o echipă de minim 4 persoane ne rezervăm dreptul de a reprograma atelierul la o dată convenabilă pentru toți participanții înscriși.

După absolvirea cursului toți participanții beneficiează timp de 10 zile, de 10% discount la toate produsele din magazin (mai puțin cele reduse deja).

Informații suplimentare și înscriere:

  • la telefon: 0726-501240,
  • pe Facebook sau
  • pe mail: office@bluebrushstudio.ro

Vă aşteptăm cu drag!

Enikő și Kati

 

 

X