Blog

Workshop tehnici de decorare – Annie Sloan Chalk Paint®


Data: joi, 3 septembrie, ora: 17-21.

Acest atelier este destinat acelor persoane creative, care au făcut deja cunoștință cu noțiunile de bază a vopsitului pe lemn și vor să învețe diverse tehnici și secrete ale decorării și antichizării mobilei cu produse Annie Sloan.

În prima parte a cursului veți exersa câteva tehnici pe un board de lemn, după care vom crea plăcuțe ornamentale de lemn care vor putea fi folosite ca decorațiuni de perete. La sfârșitul cursului, vom mai realiza un obiect surpriză!!
Tehnicile exersate la acest curs sunt: ombre și color blending, distress, șablonare în două culori, folosirea foiței de aur, crăpare cu ajutorul lacului de crăpare.

Durata cursului este de aproximativ 3,5 ore, cu pauză de cafea/ceai şi snacks-uri, oferite din partea casei. Toate materialele și accessoriile necesare pe parcursul workshopului sunt asigurate de Blue Brush Studio.

Prețul cursului este de 190 RON.

Aduce-ți o prietenă, un prieten și amândoi veți avea 10% reducere din valoare cursului!
În plus, toți participanții beneficiează timp de o săptămână, de 10% discount la toate produsele din magazin.

Locurile sunt limitate, pentru a fi cât mai interactivi vom lucra în grupuri mici de câte 4-5 persoane. Vă puteți rezerva locul achitând 50% din prețul cursului personal în magazin sau cu ordin de plată în contul S.C. ECOSERV SRL (magazin Blue Brush Studio) deschis la OTP Bank Sucursala Cluj, cod IBAN: RO66OTPV200000365712RO04.

Pentru informații suplimentare sunați la: 0726-501240 sau 0745-772164.

Vă aştept cu drag!

Enikő

Lasă un răspuns

X