Blog

Workshop tehnici de decorare Annie Sloan Chalk Paint®


Data: joi, 25. iulie, ora 16-20, marți 6. august ora 16-20 .

La acest workshop de decorare vei avea ocazia să faci cunoștință cu tehnicile de decorare utilizate în reînnoirea și reinterpretare mobilei, cu produse Annie Sloan. Vom lucra pe două scânduri. Pe prima scândură vom exersa realizare de suprafață modernă (hipster/retro style), prin: combinații de culori moderne, vopsire de suprafață netedă, stil ombre, aplicare de șablon cu două culori, transfer, realizare de suprafață texturată în stil retro.

Pe a doua scândură vom exersa moduri de decorare clasice, prin crăpare cu vopsea, crăpare cu lac, aurire cu foiță și sablon, îmbătrânirea specială a suprafeței aurite, folosirea cerurilor metalizate, tehnica frottage.

Durata cursului este de aproximativ 4,5 ore, cu pauză de cafea/ceai şi snacks-uri, oferite din partea casei.

Toate materialele și accessoriile necesare pe parcursul workshopului (vopsele, pensule, diferite tipuri de ceară, scândură de lemn, hârtie șlefuitoare etc) sunt asigurate de Blue Brush Studio.

Prețul cursului este de 195 RON. Locul la workshop se rezervă prin achitarea a 50% din prețul cursului. Suma poate fi achitată în magazin sau online în contul Blue Brush Studio deschis la OTP Bank Sucursala Cluj: RO66OTPV200000365712RO04.

Pentru informații suplimentare, te rugăm să ne contactezi la numerele: 0745-772-164, 0726-501-240.

La acest workshop de decorare veți avea ocazia să faceți cunoștință cu tehnicile de decorare utilizate în reînnoirea și reînterpretare mobilei, cu produse Annie Sloan. Vom lucra pe două scânduri. Pe prima scândură vom exersa realizare de suprafață modernă (hipster/retro style), prin: combinații de culori moderne, vopsire de suprafață netedă, stil ombre, aplicare de șablon cu două culori, transfer, realizare de suprafață texturată în stil retro.
Pe a doua scândură vom exersa moduri de decorare clasice, prin crăpare cu vopsea, crăpare cu lac, aurire cu foiță și sablon, îmbătrânirea specială a suprafeței aurite, folosirea cerurilor metalizate, tehnica frottage
Durata cursului este de aproximativ 4,5 ore, cu pauză de cafea/ceai şi snacks-uri, oferite din partea casei.

Toate materialele și accessoriile necesare pe parcursul workshopului (vopsele, pensule, diferite tipuri de ceară, scândură de lemn, hârtie șlefuitoare, etc..) sunt asigurate de Blue Brush Studio.


Prețul cursului este de 195 RON. Locul la workshop se rezervă prin achitarea a 50% din prețul cursului. Suma poate fi achitată în magazin, sau online în contul Blue Brush Studio deschis la OTP Bank Suc. Cluj: RO66OTPV200000365712RO04.
Pentru informații suplimentare, vă rugăm să-ne contactați la numerele: 0745-772-164, 0726-501-240!

Participanții workshopului beneficiează timp de o lună, de 10% discount pe produsele din magazin.

Te aşteptăm cu drag.!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X