fbpx

Blog

Atelier – Tehnici de decorare cu Annie Sloan Chalk Paint®


Acest atelier este destinat acelor persoane creative, care au făcut deja cunoștință cu noțiunile de bază a vopsitului pe lemn și vor să învețe diverse tehnici și secrete ale decorării și antichizării mobilei cu produse Annie Sloan.

Veți lucra pe 4 plăcuțe ornamentale de lemn, pe care la sfârșitul cursului le veți lua acasă și utiliza ca decorațiuni de perete.

Tehnicile exersate la acest curs sunt:
– decorare și șablonare cu foiță de aur, aplicare ceară colorată;
– obținerea patinei cu tehnica distress, decorare forme în relief cu ceară metalică (surpriză! – vom face cunoștință cu mulajele IOD);
– technica rough lux, color blending (vom folosi și praful special Saltwash);
– crăpare cu lac Annie Sloan Craqueleur (și ne vom familiariza și cu ștampilele IOD).

Durata atelierului este de aproximativ 3,5 ore, cu pauză de cafea/ceai și snacksuri oferite din partea casei. Toate materialele și accesoriile necesare pe parcursul atelierului sunt asigurate de Blue Brush Studio.
 
Prețul cursului este de 190 RON.
 
Locurile sunt limitate, vom lucra în grup mic de 3-4 persoane. Vă puteți rezerva locul achitând 50% din prețul cursului:
  • personal în magazin sau
  • cu ordin de plată în contul S.C. ECOSERV SRL (magazin Blue Brush Studio) deschis la Banca Transilvania Sucursala Cluj, cod IBAN: RO53 BTRL RONC RT03 0986 8501
Organizăm și cursuri individuale (pentru o singură persoană), în acest caz prețul cursului va fi cu 30% mai mare. După absolvirea cursului toți participanții beneficiează timp de 10 zile de 10% discount la toate produsele din magazin.
 
Informații suplimentare și înscriere
la telefon: 0726-501240,
prin mesaj pe Facebook sau
pe mail: office@bluebrushstudio.ro
 
Vă aștept cu drag!
Enikő
 

 

One thought on “Atelier – Tehnici de decorare cu Annie Sloan Chalk Paint®”

Lasă un răspuns

X