fbpx

Blog

Atelier – Tehnici de decorare cu Annie Sloan Chalk Paint®


Acest atelier este destinat acelor persoane creative, care au făcut deja cunoștință cu noțiunile de bază a vopsitului pe lemn și vor să învețe diverse tehnici și secrete ale decorării și antichizării mobilei cu produse Annie Sloan.

Veți lucra pe 4 plăcuțe ornamentale de lemn, pe care la sfârșitul cursului le veți lua acasă și utiliza ca decorațiuni de perete.

Tehnicile exersate la acest curs sunt:
– decorare cu foiță de aur, aplicare ceară colorată;
– șablonare în 3D, vom folosi și praful special Saltwash;
– obținerea patinei cu tehnica distress, decorare forme în relief cu ceară metalică (vom lucra și cu mulajele IOD);
– technica rough lux;
– color blending;
– crăpare cu lac Annie Sloan Craqueleur;
– folosirea ștampilelor IOD.

Durata atelierului este de aproximativ 4 ore, cu pauză de cafea/ceai și snacksuri oferite din partea casei. Toate materialele și accesoriile folosite pe parcursul atelierului sunt asigurate de Blue Brush Studio.
 
Prețul cursului este de 285 RON.

Locurile sunt limitate, vom lucra în grupuri mici de câte 4-6 persoane, vă puteți rezerva locul achitând un avans de 100 lei din prețul cursului

  • personal în magazin sau
  • cu ordin de plată în contul S.C. ECOSERV SRL (magazin Blue Brush Studio) deschis la Banca Transilvania Sucursala Cluj, cod IBAN: RO53 BTRL RONC RT03 0986 8501

În cazul în care din anumite motive nu puteți participa la cursul la care v-ați programat și ne anunțați cu minim 5 zile calendaristice înainte de începerea cursului, vă reprogramăm la o altă dată sau vă returnăm avansul. Dacă ne anunțați cu mai puțin de 5 zile despre faptul că nu puteți participa la atelier, vă pierdeți valoarea avansului achitat.

Dacă nu se formează o echipă de minim 4 persoane ne rezervăm dreptul de a reprograma atelierul la o dată convenabilă pentru participanții înscriși.

După absolvirea cursului toți participanții beneficiează timp de 10 zile de 10% discount la toate produsele din magazin.

Informații suplimentare și înscriere:
la telefon: 0726-501240,
prin mesaj pe Facebook sau
pe mail: office@bluebrushstudio.ro

 
Vă aștept cu drag!
Enikő
 
 
 

 

X