fbpx

Blog

Zilele Deschise la Blue Brush Studio

Te invităm în atelierul Blue Brush Studio. Te invităm să descoperi altfel culorile și să te bucuri de creativitatea ta. Te invităm să creezi. Chiar de Zilele Clujului.

În 27-29 septembrie sunt Zilele Deschise laBlue Brush Studio. Organizăm 8 ateliere gratuite de vopsit pe lemn cu vopseaua Annie Sloan Chalk Paint®.

Vei afla cum poți să redecorezi mici obiecte de mobilier din casă, cărora să le dai o viață nouă, dar cel mai important e că vei decora chiar tu o mică planșă din lemn.

Participarea e gratuită, dar locurile sunt limitate. Dacă vrei să vii, te rugăm să te înscrii aici:

https://forms.gle/rZhVEhBPyqVKdAzo7

Ce vei invăța la atelier

Toți cei care se înscriu vor afla ce tehnici de vopsire există, cum pot împrospăta mobila cu ajutorul culorilor, dar mai ales vor face exerciții practice, pe planșe din lemn. În plus, vor putea achiziționa pe loc diferite obiecte de lemn (tăvi, suporturi de șervețel) pe care le pot vopsi și decora.

Participanții vor primi gratuit vopsea specială pentru mobilă, ceară, pensule și alte accesorii de care au nevoie la atelier.

După atelier planșa rămâne la fiecare participant ca amintire pe care o poate păstra sau o poate face cadou.

Atelierele vor dura aproximativ o oră, timp în care participanții vor exersa și vor învăța tehnici de decorare. Ei vor folosi o vopsea revoluționară de mobilă foarte ușor de utilizat, Annie Sloan Chalk Paint®. Originară din Marea Britanie, artista Annie Sloan este supranumită Regina vopselelor. Ea a dezvoltatgama Chalk Paint în 1990 pentru că și-a dorit o vopsea versatilă, care să funcționeze pe orice tip de mobilier fără pregătire prealabilă și care să se usuce foarte repede.

Atelierele vor avea loc după următorul program: vineri, 27 septembrie, la orele 15:00 și de la 17:00, sâmbăta 28 septembrie și duminică 29 septembrie de la orele 13:00, 15:00 și 17:00, la Blue Brush Studio, în centrul Clujului pe strada Napoca nr 2, în curtea interioară.

Despre noi

Blue Brush Studio a luat naștere la Cluj din pasiunea noastră Suntem Enikő Szentannai, Gabriella Baxter-Dáné și David Baxter, trei oameni cu personalități diferite și pregătiri diverse: un inginer constructor, un psiholog școlar și un specialist în conservarea monumentelor istorice.

Toți trei avem o pasiune comună: vrem să descoperim și să transformăm piese de mobilier, obiecte vechi, uitate într-un colț al podului, dar și piese noi, cărora le dăm șansa la o nouă viață și la o personalitate unică.

Te așteptăm alături de noi!

Participarea e gratuită, dar e nevoie de înscriere online pentru fiecare participant, la următorul link:

https://forms.gle/rZhVEhBPyqVKdAzo7

X